"Слуга народу" висуне кандидатів на всіх округах

Партія "Слуга народу" висуне 199 кандидатів у народні депутати по одномандатних округах, але робота над списком по мажоритарці ще триває.
Про це повідомив глава партії Дмитро Разумков на брифінгу після завершення з'їзду політсили в Києві, передає Інтерфакс-Україна.
"Коли ми почали глибоко вивчати матеріали справи, то з'ясувалося, що, незважаючи на всю відкритість нашої партії, нам спробували представити кандидатами по округах тих, хто не відповідає нашим принципам і підходам", - сказав він.
На з'їзді партія представила перших десять кандидатів на мажоритарних округах.
За словами Разумкова, партія "Слуга Народу" остаточно визначиться з кандидатами, які балотуватимуться у Верховну Раду, після проведення постпраймеріз.
Нагадаємо, про свої наміри боротись за мандат від ВО "Свобода" нещодавно заявила і секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук, яка вже «фальстартанула», не дочекавшись реєстрації та дозволу на проведення передвиборчої агітації, розмістивши агітаційні бігборди.
Також вчора відбувся з’їзд партії «Голос», на якому затвердили список людей, які балотуватимуться у парламент.
Крім того, стало відомо, кого з прикарпатців висунула до Верховної Ради "Самопоміч".
Олександр Шевченко у зверненні до іванофранківців заявив про балотування в народні депутати по мажоритарному округу.

http://firtka.if.ua/blog/view/sluga-narodu-visune-kandidativ-na-vsikh-okrugakh
"Слуга народу" висуне кандидатів на всіх округах "Слуга народу" висуне кандидатів на всіх округах Reviewed by Мар'яна on червня 09, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.