"Спілка забудівників" урочисто здає в експлуатацію першу чергу "Містечка центральне"

У п'ятницю, 14 червня, мешканці ЖК "Містечко Центральне", який зводить будівельна компанія "Спілка забудівників", отримають ключі від своїх нових помешкань.
О 15.00 год відбудеться урочисте відкриття першої черги житлового комплексу.
З цієї нагоди компанія готує подарунок - виступ заслуженої артистки України Світлани Весни, котра вже є щасливою власницею квартири в ЖК "Містечко Центральне".
Гостей розважатиме Гуцул Хуліган, а своїм співом потішать волинський народний аматорський колектив "Жайвір" та народний фольклорний колектив "Любисток".
Житловий комплекс "Містечко Центральне" – масштабний проект компанії "Спілка Забудівників", розташований на території колишнього заводу "Агромаш" по вулиці Семена Височана в Івано-Франківську.
Будівництво розпочалось у квітні 2018 року і вже на сьогодні здано першу чергу будівництва – 1-6 секції, 27-31 секції, 42 та 43 секції. А це - близько 500 квартир, ряд соціальних об’єктів та дві підземні автопарковки на 80 автомобілів.
"Понад 15 років компанія "Спілка забудівників" зводить житлові будинки в Івано-Франківську та області. Ми не зраджуємо своїм принципам і вже вкотре вчасно здаємо в експлуатацію наші будинки. Наш пріоритет - наші клієнти. Відтак, завдяки наполегливій праці нашої команди та вмілому менеджменту компанії нам вдається якісно виконувати роботу і проект "Містечко центральне" тому підтвердження", - відзначає директор "Спілки забудівників" Микола Филюк.
Загалом у житловому комплексі передбачено 2000 квартир, дитячий садок, школу, торгівельні центри, заклади соціального призначення, дитячі майданчики та підземні паркінги.


"Спілка забудівників" урочисто здає в експлуатацію першу чергу "Містечка центральне" "Спілка забудівників" урочисто здає в експлуатацію першу чергу "Містечка центральне" Reviewed by Мар'яна on червня 10, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.