Передвиборчі перегони

До президентських виборів в Україні залишається один місяць.

В Івано-Франківську неможливо не помітити агітаційних палаток. Та в мешканців міста виникає одне питання: кому можна довіряти, та  за кого віддати свій голос.
Кандидати в свою чергу, роблять голосні заяви, та тішать обіцянками. При цьому чимало претендентів вже не перший рік у політиці, і обіцяінки які вони давали раніше, так і залишились в минулому. Зараз про них і не згадують.

Зокрема розглянемо кандидата в президенти Юлію Тимошенко.У квітні 2014 року лідер "Батьківщини" пообіцяла внести законопроект про опозицію, який би влаштував парламентську меншість.

"Я пропроную в цьому законопроекті дати право опозиції формувати Рахункову плату. Це такий орган, який може контролювати всі бюджетні потоки - як доходи, так і витрати, всі тендери", - розповіла Тимошенко

Та з вище сказаного, нічо не було виконано.На позачергових парламентських виборах Тимошенко також обіцяла, домогтись ухвалення закону про парламентську опозицію з правом призначити керівника Рахункової плати. Але народний депутат знову не виконала обіцянку.

На сьогоднішній день Тимошенко є кандидатом в президенти України. В разі перемоги на президенських виборах вона виконає обіцянку чинного глави держави Петра Порошенка - посадити трьох його друзів.

"Якщо, так Господь і  народ вирішить, і я зможу перемогти, я виконаю зобов'язання, яке взяв президент на перших порах, і посаджу трьох його друзів," - заявила Тимошенко.

Тимошенко також підписала Меморандум про співпрацю з Федерацією роботодавців України та Об'єднанням оргнізацій роботодавців.

Та чи виконає Юлія Володимирівна свої обіцянки цього разу?! - Питання залишається відкритим.


Передвиборчі перегони Передвиборчі перегони Reviewed by Мар'яна on лютого 27, 2019 Rating: 5

1 коментар:

На платформі Blogger.