Незаконна торгівля: з франківських ринків вилучили 25 кілограмів риби

З метою посилення контролю за належаним дотриманням чинного законодавства України у сфері охорони водних біоресурсів проведено спільні наради керівництва Івано-Франківського рибоохоронного патруля та керівників Івано-Франківських ринків. 
Результатом організованого контролю на ринках та місцях торгівлі продуктами харчування є виявлення з початку 2019 року трьох порушень під час торгівлі рибою. Держрибінспекторами складено три адмінпротоколи за ст. 88-1 КУпАП та вилучено 25 кг риби. Матеріали цих справ направлено до судів.
За інформацією рибоохоронців, масово-роз'яснювальною роботою працівників рибоохоронного патруля охоплено і стихійні ринки Івано-Франківська та області, де було розміщено інформаційні матеріали із попередженням про відповідальність за порушення Правил любительського і спортивного рибальства, якими забороняється продаж або скуповування риби, ікри і водних безхребетних та продуктів їх переробки без наявності документа, який підтверджує законність їх придбання, та сертифіката якості.
В Управлінні Держрибагентства в Івано-Франківській області функціонує телефонна "гаряча лінія": (097) 392-72-80.
"Про порушення порядку придбання чи збуту риби, незаконну торгівлю забороненими знаряддями лову - прохання повідомляти за вказаним номером телефону", - закликає громадськість начальник Управління Руслан Чорненький.



 http://firtka.if.ua/blog/view/nezakonna-torgivlia-z-frankivskikh-rinkiv-viluchili-25-kilogramiv-ribi
Незаконна торгівля: з франківських ринків вилучили 25 кілограмів риби Незаконна торгівля: з франківських ринків вилучили 25 кілограмів риби Reviewed by Мар'яна on березня 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.