Як у Франківську вшановуватимуть пам'ять учасників визвольної боротьби

В Івано-Франківську проведуть ряд заходів з вшанування пам’яті учасників визвольної боротьби за відновлення української державності.

Про це йшлося на засіданні виконкому, 21 березня. За словами начальника управління внутрішньої політики Ігоря Кінаша, заходи будуть проводитись з квітня до жовтня, пише Фіртка з посиланням на Бліц інфо.
Зокрема 7 квітня на Княгинині відбудеться вшанування пам’яті, 70 років з дня загибелі від рук енкаведистів, молодих націоналістів-оунівців, учасників молодіжного націоналістичного підпілля, Василя Гросберга, Ганни Соколовської і Ганни Сміжак.
У квітні і травні відбудуться заходи з вшанування пам’яті та відзначення річниці з дня народження полковника Армії УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця.
26 травня центральними вулицями міста пройде Марш Слави Української Повстанської Армії.
30 червня відзначатимуть річницю з дня народження політичного і державного діяча, Героя України Романа Шухевича, а 7 липня річницю з дня народження українського політичного діяча, ідеолога ОУН Степана Ленкавського.
18 серпня вшановуватимуть пам’ять українського громадського та політичного діяча, дисидента, націоналіста, в'язня радянських концтаборів Михайла Дяка. 
15 жовтня вшанують пам’ять українського політичного діяча, голови проводу ОУН Степана Бандери.
Загалом проведення всіх заходів обійдеться у 74 635 грн.

http://firtka.if.ua/blog/view/iak-u-frankivsku-vshanovuvatimut-pamiat-uchasnikiv-vizvolnoyi-borotbi
Як у Франківську вшановуватимуть пам'ять учасників визвольної боротьби Як у Франківську вшановуватимуть пам'ять учасників визвольної боротьби Reviewed by Мар'яна on березня 22, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.