Франківців запрошують у Палац Потоцьких покидатися фарбами

У суботу, 11 травня в рамках фестивалю "Вгору Серця" на території Комплексу колишнього Палацу Потоцьких в Івано-Франківську відбудеться художня акція – всі охочі зможуть покидатися фарбами.
Організатор Ярема Стецик обіцяє наготувати багато матеріалів: фарби, шприци,клізми,горнятка,відерка Але попереджає – треба приходити в тому одязі, який хочете підфарбувати назавжди або який не шкода потім викинути, інформує Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».
«Будемо кидатися фарбами справжніми – фасадними і тими, що не відпираються. Визначимо стінку, на яку будемо кидати і вийде християнський мурал. Буде справжня арт-терапія. Будуть тазики, відра, шприци, клізми, пшикалки – все, чим можна буде запустити, – розповідає Стецик. – 2 години кидаємо фарбу на стіну, а в кінці виколупуємо заготовлені букви-зміст".
На "Арт-терапія — літає фарба" також можна принести з собою чорну фарбу (буде в дефіциті), полотно або фанерку для кольорових випадковостей і потім з бризками забрати, можна волонтерити.

http://firtka.if.ua/blog/view/frankivtsiv-zaproshuiut-u-palats-pototskikh-pokidatisia-farbami
Франківців запрошують у Палац Потоцьких покидатися фарбами Франківців запрошують у Палац Потоцьких покидатися фарбами Reviewed by Мар'яна on квітня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.