На Івано-Франківщині досі шукають трьох грабіжників, які за три хвилини винесли з пошти 1,5 мільйона гривень

Як відомо в ніч на п’ятницю, 24 травня, в Івано-Франківську здійснили авантюрну крадіжку, яка нагадує сценарії з фільмів. Це сталося близько 4:00 год на вулиці Вовчинецькій, 9, де на першому поверсі розташований офіс фірми “Європошта”.
Туди під’їхав автомобіль зі злочинцями. За допомогою тросу вони зірвали ґрати з вікна установи, і під прикриттям димових шашок проникли всередину приміщення.
Звідти невідомі викрали сейф з грошима. У сейфі зберігався 1 мільйон 475 тисяч гривень. На вчинення злочину крадії витратили три хвилини.
Як повідомив на ранковій оперативній нараді у міського голови заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Леонід Гончарук, пошуки трьох зловмисників тривають.
Зареєстроване Кримінальне провадження ст. 185 ч. 5 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна).
Ведеться розслідування.

http://firtka.if.ua/blog/view/na-ivano-frankivshchini-dosi-shukaiut-trokh-grabizhnikiv-iaki-za-tri-khvilini-vinesli-z-poshti-1-5-miliona-griven
На Івано-Франківщині досі шукають трьох грабіжників, які за три хвилини винесли з пошти 1,5 мільйона гривень На Івано-Франківщині досі шукають трьох грабіжників, які за три хвилини винесли з пошти 1,5 мільйона гривень Reviewed by Мар'яна on травня 28, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.