У Франківську вперше відбудеться Міжнародний мистецький вишкіл для молоді

З 15 по 29 липня в Івано-Франківську зустрінеться молодь із Грузії, Німеччини та Польщі в рамках програми "Еразмус+". Такий обмін молоддю в Україні відбудеться вперше.
Саме в Івано-Франківську пройде Міжнародний мистецький вишкіл для молодих людей віком від 18 до 25 років "Шукати і думати". Головна мета проекту - підтримка розвитку особистості в молодих людей шляхом зацікавлення їх та відкриття їх в сторону молодих людей з інших культурних просторів.
Додатковою метою обміну молоддю є міжкультурне вивчення інших людей і себе самого. Молодь буде поділено на 4 національно мішані групи і буде працювати у 2-х театральних групах - одній танцювальній і одній музичній. Заняття проводитимуть творчі особистості, професійні танцюристи, музиканти та театральні педагоги. Діяльність буде зосереджена навколо гасла "Шукати і думати".
Проведення мистецьких вишколів дає можливість молоді висловити у творчій формі свої страхи, сум, мрії та фантазії. На завершення спільних вишколів відбудеться презентація спектаклю в театрі Франківська.

http://firtka.if.ua/blog/view/u-frankivsku-vpershe-vidbudetsia-mizhnarodnii-mistetskii-vishkil-dlia-molodi
У Франківську вперше відбудеться Міжнародний мистецький вишкіл для молоді У Франківську вперше відбудеться Міжнародний мистецький вишкіл для молоді Reviewed by Мар'яна on травня 20, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.