З липня в Івано-Франківську курсуватимуть білоруські тролейбуси

Незабаром на вулицях Івано-Франківська їздитимуть нові білоруські тролейбуси.
Про це повідомляють на сторінці міського голови у соцмережі.
"Вони вже збираються в Мінську на підприємстві "Белкомунмаш". Їх 29 і всі вони вже цьогоріч приїдуть до нас. Директор КП "Електроавтотранс" ІФ Віталій Голутяк разом з заступником Леонідом Яковцем навідались до Білорусі проконтролювати процес виробництва та обговорити особливості поставки", - пише міський очільник.
Саме зараз складають корпуси майбутніх "рогатих". Однією з особливостей нових тролейбусів є те, що кузов зроблено з нержавіючої сталі, а метал виробник закупив аж у Фінляндії. Також машини матимуть можливість автономного ходу, автоматичні двері та будуть повністю пристосовані для людей з особливими потребами.
"Перших "білорусів" ми очікуємо вже у липні. На них, як і передбачалось будуть встановлені двигуни українського виробництва (завод "УкрВажМаш", Харків). Потім, протягом наступних 4 місяців, очікуємо на всі 29 тролейбусів", - додав міський голова.

З липня в Івано-Франківську курсуватимуть білоруські тролейбуси З липня в Івано-Франківську курсуватимуть білоруські тролейбуси Reviewed by Мар'яна on травня 29, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.