Сьогодні у вишиванці можна безкоштовно відвідати Галицький Центр реабілітації диких тварин та “Музей природи”

Всесвітній день вишиванки відзначається щороку у третій четвер травня. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом.
Сьогодні, у День вишиванки, прикарпатців безкоштовно пускатимуть на територію Центру реабілітації диких тварин та в “Музей природи” Галицького національного природного парку.
"Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу, навчання або ж завітати у вишиванці до Галицького національного природноого парку та отримати безкоштовний вхід на територію Центру реабілітації диких тварин та в "Музей природи". Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Чекаємо на вас!", - йдеться у дописі.
Нагадаємо, минулого року вільне відвідування Центру заборонили. Відвідати його дозволяється тільки в складі групи з екскурсією та в супроводі екскурсовода. 

http://firtka.if.ua/blog/view/sogodni-u-vishivantsi-mozhna-bezkoshtovno-vidvidati-galitskii-tsentr-reabilitatsiyi-dikikh-tvarin-ta-muzei-prirodi
Сьогодні у вишиванці можна безкоштовно відвідати Галицький Центр реабілітації диких тварин та “Музей природи” Сьогодні у вишиванці можна безкоштовно відвідати Галицький Центр реабілітації диких тварин та “Музей природи” Reviewed by Мар'яна on травня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.