Прикарпатцям представили Антикорупційну програму

У середу, 22 травня в облдержадміністрації відбулася зустріч з представниками громадськості задля обговорення Антикорупційної програми обласної державної адміністрації на 2019 рік.
Проект Антикорупційної програми представила завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА Ольга Ханенків, інформує  ІФ ОДА.
Керівник апарату облдержадміністрації Роман Маланій, який взяв участь у зустрічі, звернув увагу присутніх на основні розділи програми, в тому числі на ті, що стосувалися оцінки корупційних ризиків у діяльності облдержадміністрації, причини, що їх породжують, та умов, які їм сприяють. Йшлося також про заходи щодо усунення виявлених корупційних ризиків.
Слід зазначити, що представники громадськості зі свого боку активно долучилися до обговорення програми.
Наразі Антикорупційну програму облдержадміністрації на 2019 рік оприлюднено на веб-сайті ОДА. З проектом програми можна ознайомитися, перейшовши за посиланням, а свої пропозиції щодо проекту програми можна подати в ОДА до 27 травня телефоном (0342) 55-19-85 або надіславши на електронну адресу antykor@if.gov.ua.


http://firtka.if.ua/blog/view/prikarpattsiam-predstavili-antikoruptsiinu-programu
Прикарпатцям представили Антикорупційну програму Прикарпатцям представили Антикорупційну програму Reviewed by Мар'яна on травня 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.