Роботи тривають: які дороги ремонтують на Прикарпатті

Підрядні організації Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області продовжують ремонт, а також роботи з експлуатаційного утримання на дорогах державного значення Прикарпаття.
Працівники ТОВ «ПБС» продовжують поточний середній ремонт на км 33 дороги державного значення Н-10 Стрий – Мамалига в селі Княжолука Долинського району. Тривають підготовчі роботи до влаштування асфальтобетонного покриття: проведено регенерацію старого дорожнього одягу, укріплення основи сумішшю С7. Забезпечено реверсивний рух транспорту.
Автодорожники здійснюють також поточний дрібний ремонт на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг. ТОВ «ПБС» працює на автошляху Т-14-17 Куровичі – Рогатин та Т-09-05 Делятин – Раківчик, Івано-Франківське ДЕУ ДП «Івано-Франківський облавтодор» – на км 107 – 105 дороги Р-20 Снятин – Тязів, біля сіл Тязів та Сілець Тисменицького району.
Філія «Рогатинська ДЕД» ДП «Івано-Франківський облавтодор» розпочала поточний дрібний ремонт дороги М-12 Стрий – Знам’янка. Роботи ведуться в межах Рогатинського району.
Тривають роботи з догляду за узбіччями та мостами. ТОВ «ПБС» працює на км 118+823 дороги Н-10 Стрий – Мамалига, біля села Марківці Тисменицького району. Це ж автопідприємство обстежує міст у селі Ланчин на  12+692 км дороги Т-09-05 Делятин – Раківчик. Там передбачені роботи з берегоукріплення та розчистки підмостового русла.
Філія «МЕД» ДП «Івано-Франківський облавтодор» проводить ремонт мостів на дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський в селах Ільці та Буковець. Це ж підприємство здійснює ремонт залізобетонного бар’єрного огородження шляхопроводу через залізничну дорогу у селі Задністрянськ Галицького району, на км 358+417 дороги Н-09 Мукачеве – Львів.
"Усі роботи ведуться під контролем фахівців Служби автодоріг в області на предмет дотримання технологічних вимог. Використані матеріали перевіряють у лабораторії з контролю якості виробництва САД", - запевняють у відомстві.
Роботи тривають: які дороги ремонтують на Прикарпатті Роботи тривають: які дороги ремонтують на Прикарпатті Reviewed by Мар'яна on травня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.