Негода на Прикарпатті: у Дністрі, Вороні та річці Свірж тривав ріст рівнів води

Протягом минулої доби внаслідок продовження випадання невеликих, помірних, сильних та подекуди дуже сильних дощів, зокрема в селі Мислівка 43 мм, продовжувався ріст рівнів води на річці Дністер у ділянці Нижнів 110 см, на річках басейну Дністра 5 – 110 см за добу.
На річках басейну Прута, за рахунок припинення опадів, спостерігались спади рівнів води з добовою інтенсивністю 7 – 14 см.
На р.Ворона у ділянці Тисмениця та на р.Свірж у ділянці Букачівці протягом минулої доби тривав ріст рівнів води, в результаті чого рівні перевищують початкову небезпечну відмітку на 14 та 37 см відповідно.
Станом на 4 годину, 23 травня рівень води в р. Ворона – Тисмениця становить 494 см, за останні чотири години підйому не спостерігається, перевищує початкову небезпечну відмітку на 44 см;
А на р. Свірж – смт Букачівці рівень води становить 464 см, за останні чотири години підйом склав 1 см, перевищує початкову небезпечну відмітку на 64 см.


http://firtka.if.ua/blog/view/negoda-na-prikarpatti-u-dnistri-voroni-ta-richtsi-svirzh-trivav-rist-rivniv-vodi
Негода на Прикарпатті: у Дністрі, Вороні та річці Свірж тривав ріст рівнів води Негода на Прикарпатті: у Дністрі, Вороні та річці Свірж тривав ріст рівнів води Reviewed by Мар'яна on травня 23, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.