Візьми дитину за руку: у Франківську патрульні вчать пішоходів бути уважними

Сьогодні, 15 травня, на тротуарах перед пішохідними переходами в Івано-Франківську патрульні за допомогою трафаретів нанесли попереджувальні надписи “Візьми дитину за руку”, "Зніми навушники", “Сховай телефон”, “Велосипедист” та інші.
У такий спосіб, як зазначають патрульні, вони акцентують увагу пішоходів на русі транспорту та закликати їх бути уважними на дорозі.
"Організована акція пр всій Україні. Мета акції - привернути увагу пішоходів до правил дорожнього руху. Ми просимо людей зняти навушники, взяти дитину за руку, відкласти мобільний телефон. Ми, як поліцейські, бачимо те, що люди нехтують правилами дорожнього руху, особливо це стосується молоді, котра не відкладає гаджетів. Сподіваємося, що нам вдасться привернути увагу пішоходів", - відзначив начальник управління патрульної поліції Івано-Франківської області Олег Костенко.
Такі малюнки планують нанести на всіх пішохідних переходах міста. У першу чергу на тих, де найбліьший рух та біля навчальних закладів.
Перші трафарети з'явилися на перехресті вулиць Незалежності та Лепкого.

http://firtka.if.ua/blog/view/vizmi-ditinu-za-ruku-u-frankivsku-patrulni-vchat-pishokhodiv-buti-uvazhnimi-foto
Візьми дитину за руку: у Франківську патрульні вчать пішоходів бути уважними Візьми дитину за руку: у Франківську патрульні вчать пішоходів бути уважними Reviewed by Мар'яна on травня 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.