Стан дітей із Запоріжжя, які отруїлись на відпочинку у Яремче, задовільний

Вчора, 28 травня, о 11.21 год. у  Яремче поступила інформація від чергового лікаря Яремчанської лікарні про те, що до лікувального закладу звернулося 9 дітей, з яких госпіталізовано 4, а саме: гр. 2003 р.н., гр. 2003 р.н. гр. 2003 р.н. гр. 2002 р.н. жителі м. Запоріжжя.
Про це повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту населення ІФ ОДА.
На даний час діти знаходяться в інфекційному відділенні Яремчанської ЦМЛ в задовільному стані.
За інформацією Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров'я України» попередній діагноз потерпілих- «Гострий гастроентероколіт».
В ході епідрозслідування встановлено, що госпіталізовані особи напередодні перебували на відпочинку у садибі “У Мирона" за адресою м. Яремче, вул. Свободи (всього перебувало 19 чол. в т.ч. 17 дітей) та вживали їжу у вище зазначеному закладі.
На місці події працювала МОГ Яремчанського міського відділення. Працівники Держспоживслужби м. Яремче та Надвірнянська філія Івано-Франківського лабораторного центру.

http://firtka.if.ua/blog/view/stan-ditei-iz-zaporizhzhia-iaki-otruyilis-na-vidpochinku-u-iaremche-zadovilnii
Стан дітей із Запоріжжя, які отруїлись на відпочинку у Яремче, задовільний Стан дітей із Запоріжжя, які отруїлись на відпочинку у Яремче, задовільний Reviewed by Мар'яна on травня 29, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.