Франківську студентку визнали кращою медичною сестрою

У вівторок, 21 травня у стінах Івано-Франківського базового медичного коледжу відбувся щорічний "Краща медична сестра".
У конкурсі брали участь переможці першого етапу трьох медичних коледжів регіону.
Завдання складалося з 2 турів: 1) вирішування тестових завдань, ідентичних завданням ліцензійного інтегрованого іспиту Крок М. Сестринська справа; 2) виконання двох практичних навичок протягом 15 хвилин із дисциплін медсестринство в хірургії, медсестринство в педіатрії і медсестринство у внутрішній медицині та основи медсестринства.
Конкурс проводиться вчетверте. Завідувач сестринським відділенням Галина Гвоздецька стверджує, такого роду заходи сприяють тісній співпраці між медичними коледжами нашого регіону. Окрім того, "Краща медична сестра" - це загальноукраїнський конкурс.
"Він включає 3 етапи, внутрішньоуніверситетський, де вибирають кращих переможців, далі йде регіональний, між медичними коледжами регіону, - наголошує Галина Гвоздецька. Переможець регіонального бере участь у всеукраїнському конкурсі, який проводиться на базі Київського медичного коледжу ім. Гаврося".
Оцінювали роботу члени журі, до складу якого входили: директор Івано-Франківського медичного коледжу Юрій Боцюрко, завідувач сестринським відділенням ІФНМУ Галина Гвоздецька, викладач з медсестринства та педіатрії Богдана Павликівська,  викладач з медсестринства в хірургії Володимир Гудивок та медсестринства у внутрішній медицині Анна Грушецька.
Перемогу здобула студентка 4 курсу Івано-Франківського медичного коледжу Зоряна Гулька. Дівчина каже, на підготовку до конкурсу мала місяць часу. Основний акцент робила на повторенні алгоритму дій, щоб не припускатись помилок та  не забути ніяких нюансів. 
 "Найскладніше було зібратися та заспокоїтися. Однак викладачі постійно підтримували мене, казали не переживати", - пригадує студентка.
Дівчина планує й надалі продовжувати навчання, однак вже в стінах ІФМНУ. Адже перемога у конкурсі, запевняє Зоряна, дала їй поштовх до нових звершень. А також пробудило  бажання до саморозвитку.

http://firtka.if.ua/blog/view/frankivsku-studentku-viznali-krashchoiu-medichnoiu-sestroiu-foto
Франківську студентку визнали кращою медичною сестрою Франківську студентку визнали кращою медичною сестрою Reviewed by Мар'яна on травня 27, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.