Дерев’янко: Ці вибори в парламент однозначно пройдуть за старими правилами

Ці вибори в парламент однозначно пройдуть за старими правилами, оскільки змінювати їх вже пізно - виборчий процес стартував.
Про це в коментарі кореспонденту ГолосUA повідомив народний депутат України, лідер партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев'янко.
«Зеленський хоче відкриті партійні списки. А в парламент зайшов документ про закриті списки. Вони є 100% корупцією, тільки партійною, де все залежать від однієї людини - лідера партії. А відкриті списки означають, що вони відкриті не для того, щоб люди дивилися, хто там є. А для того, щоб вони визначили, хто з тих, хто там є, на якому місці в списку буде. Тобто люди, а не лідер партії, визначають, хто на якому місці в списку буде. Але зараз це не до цих виборів, тому що вони вже почалися», - заявив депутат.
За словами Ю. Дерев'янка, вже розпочався виборчий процес, і він не може бути перерваним і проведеним за зміненими правилами.
«Це організаційно неможливо, тому що зараз партії висувають мажоритарників. А якщо завтра скажуть, що мажоритарки немає, то ЦВК не зможе переформатувати весь процес, тому що не вкладеться в 60 днів, які передбачені Конституцією. Під час старту виборів правила їх проведення міняти вже не можна», - зазначив він.
Нагадаємо, Президент України Зеленський підписав указ про достроковий розпуск ВРУ. Вибори в Раду призначені на 21 липня 2019 року.

http://firtka.if.ua/blog/view/derevianko-tsi-vibori-v-parlament-odnoznachno-proidut-za-starimi-pravilami
Дерев’янко: Ці вибори в парламент однозначно пройдуть за старими правилами Дерев’янко: Ці вибори в парламент однозначно пройдуть за старими правилами Reviewed by Мар'яна on травня 31, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.