В Івано-Франківську проведуть змагання "BluetoothRoboCAR серед школярів

В Івано-Франківську проведуть змагання "BluetoothRoboCAR" серед учнів 6–11 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.
Учасникам змагань необхідно сконструювати та запрограмувати керованого по Bluetooth – каналу робота, здатного виконувати команди через пристрій дистанційного керування: якнайшвидше проїхати по трасі, позначеній трьома лініями, не виїжджаючи за межі траси.
Метою конкурсу є розвиток зацікавленості учнівської молоді до вивчення робототехніки, ІТ-технологій, програмування електронних пристроїв, впровадження STEM - напрямку в освітній процес, підвищення рівня володіння сучасними технологіями конструювання та програмування.
Переможці змагань отримають цінні призи від інтернет-магазину BeeGreen та Університету Короля Данила Командою Free Arduino розроблено додатковий конкурс для учнів, які вже успішно програмують пристрої на Arduino IDE.
"Той учень, який успішно справиться з цим завданням, отримає цінний приз від нашої команди. Запрошуємо всіх бажаючих дітей та батьків міста 31 травня за адресою Івано-Франківськ, вул. Є.Коновальця, 35 о 11.00", - анонсують організатори.
http://firtka.if.ua/blog/view/v-ivano-frankivsku-provedut-zmagannia-bluetoothrobocar-sered-shkoliariv
В Івано-Франківську проведуть змагання "BluetoothRoboCAR серед школярів В Івано-Франківську проведуть змагання "BluetoothRoboCAR серед школярів Reviewed by Мар'яна on травня 29, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.