У продажу з'явились нові Airpods 2, чим вони відрізняються від перших

AirPods - популярні бездротові Bluetooth-навушники Apple, які компанія випустила в 2016 році.
Через три роки Apple представила вдосконалені AirPods 2, правда без особливого розголосу і презентації, товар просто з'явився в продажу на сайті.
Новинка вже зібрала масу позитивних і негативних відгуків, і багато хто вважає, що AirPods 2 не особливо відрізняються від першої серії.
Чи є сенс їх купувати - розповідає український інтернет-магазин «Цифра».
У чому відмінність AirPods 2 від AirPods першого покоління?
Бездротові навушники другої серії стали працювати довше, отримали більш стабільний чіп Н1 і вбудовані сенсори, які розпізнають, що робить користувач - слухає музику або говорить по телефону. Розповідаємо про все по порядку.
Нова мікросхема Н1
«Серцем» гарнітури став чіп Н1, що прийшов на зміну W1. Що покращився з новим чипом:
  1. Прискорилося перемикання від iPhone до Apple Watch або iPad.
  2. Навушники стали працювати стабільніше, тепер вони швидше підключаються до планшета, смарт-годинах або iPhone XR.
  3. Покращилась якість звуку, так що улюблений саунд буде звучати ще крутіше.
Час автономної роботи AirPods 2
Найбільш значущим зміною стало збільшення автономності, знову-таки завдяки новому чіпу Н1, який споживає менше енергії в порівнянні з W1. Нові навушники працюють до 8 годин на розмовному режимі, що в два рази довше, ніж в минулій серії. Безперервне прослуховування музики є на протязі 5 годин.
«Привіт, Siri»
У першому поколінні бездротових навушників потрібно було активувати Siri вручну, але в AirPods 2 вона включається однією допомогою голосових команд - «Привіт, Siri». Тепер можна дізнатися прогноз погоди, не дістаючи телефон з кишені.
Усунення зайвого шуму під час розмови
Вбудовані датчики дозволяють AirPods 2 швидко перемкнутися з режиму прослуховування музики в розмовний. При цьому під час розмови зменшується рівень зовнішнього шуму, щоб ви краще чули співрозмовника, а він вас.
Кейс з підтримкою бездротової зарядки
Айфон 10 і наступні версії iPhone підтримують бездротову зарядку, а навушники чим гірше? Тепер кейс для AirPods теж підтримує бездротову зарядку, його можна купити разом з гарнітурою або окремо. До речі, кейс підходить і для AirPods першої серії, а якщо в нього вставити навушники різних серій, то iPhone помітить помилку і повідомить про це користувача.
Поговоримо про недоліки AirPods Series 2
В гарнітурі другої серії багато користувачів очікували дещо інших змін. Звичайно, поліпшення автономності та швидкості підключення - це добре, але як щодо нового дизайну із захистом від води або технології активного шумозаглушення під час прослуховування музики? Такі функції є в багатьох сучасних Bluetooth-навушниках, а ось Apple до цих пір не реалізувала ці можливості в своїх AirPods. Вологозахист є в Айфон XS і інших смартфонах Apple, тому ми точно знаємо, що компанія знає, як це зробити, але чомусь не хоче. Багато хто сподівався, що в другому поколінні отримає хоча б захист від поту, але на жаль ні. Адже з AirPods часто бігають і беруть в зал на тренування.
http://firtka.if.ua/blog/view/u-prodazhu-ziavilis-novi-airpods-2-chim-voni-vidrizniaiutsia-vid-pershikh
У продажу з'явились нові Airpods 2, чим вони відрізняються від перших У продажу з'явились нові Airpods 2, чим вони відрізняються від перших Reviewed by Мар'яна on червня 19, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.