У Франківську стартує благодійний проект для підтримки онкохворих дітей

В Івано-Франківську стартує новий благодійний концертний сезон проекту #На_шапку.

“Ми і далі продовжуємо збирати кошти на потреби маленьких пацієнтів Онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні (м. Івано-Франківськ) Цього року у нас нова локація і багато планів та творчих задумів. А саме – серія концертів в атмосферному і затишному місці – Палаці Потоцьких”, – повідомляють організатори,- пише Правда.
Перший концерт заплановано на 20 червня (четвер). Наступні концерти відбуватимуться 4 та 18 липня, 1, 15 та 29 серпня, і 5 та 19 вересня.
#На_шапку – це не лише концерти. Мета проекту – творити затишне середовище, де можна поспілкуватися, провести гарно час разом з родиною, знайти однодумців та зробити добро.
“Ми запрошуємо до співпраці виконавців та музичні гурти! Лише дві умови – живий звук, без використання фонограм та репертуар НЕ мовою країни, з якою у нас війна.  Також запрошуємо майстринь та майстрів для проведення майстер-класів. Охочих організувати ярмарок домашніх солодощів тощо.  Будемо раді, якщо під час наших заходів відбуватимуться благодійні майстер-класи, ярмарки, лотереї чи інші атракції.”, – додають організатори проекту.
З пропозиціями просимо писати Леся Качурова Людмила Лінник
У Франківську стартує благодійний проект для підтримки онкохворих дітей У Франківську стартує благодійний проект для підтримки онкохворих дітей Reviewed by Мар'яна on червня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.