На Прикарпатті засудили неплатника аліментів, який звинуватив держвиконавців у крадіжці тисячі євро

Городенківський районний суд умовно засудив на рік місцевого мешканця, який неправдиво звинуватив державних виконавців у крадіжці грошей.
У липні минулого року державні виконавці вилучили плазмовий телевізор у мешканця Городенківського району, який заборгував аліменти трьом неповнолітнім дітям, пише   Курс.
Після їхнього візиту він зателефонував у поліцію і повідомив, що працівники виконавчої служби вкрали тисячу євро.
На лаву підсудних чоловік потрапив за дії, кваліфіковані за ч. 1 ст. 383 КК України – завідомо неправдиве повідомлення слідчому про вчинення відносно нього злочину. 
У суді обвинувачений свою вину визнав та попросив вибачення в працівників ДВС.
Суд визнав його винним та призначив покарання один рік обмеження волі. На підставі ст. 75 КК України звільнив від відбування призначеного покарання, встановивши іспитовий строк один рік.

http://firtka.if.ua/blog/view/na-prikarpatti-zasudili-neplatnika-alimentiv-iakii-zvinuvativ-derzhvikonavtsiv-u-kradizhtsi-tisiachi-ievro
На Прикарпатті засудили неплатника аліментів, який звинуватив держвиконавців у крадіжці тисячі євро На Прикарпатті засудили неплатника аліментів, який звинуватив держвиконавців у крадіжці тисячі євро Reviewed by Мар'яна on червня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.