В Івано-Франківську взяв старт міжнародний дитячий футбольний турнір

В Івано-Франківську, на стадіоні «Наука» ім. Романа Микитюка  розпочався  VIII традиційний міжнародний дитячий футбольний турнір пам'яті Заслуженого тренера Української РСР Петра Савчука.
В урочистому відкритті,  що передував старту восьмого за ліком, найчисленнішого дитячого  футбольного турніру на Прикарпатті,  взяли участь голова комітету збірних команд України УАФ, Заслужений тренер України  - Мирон Маркевич, міський голова Івано-Франківська  Руслан Марцінків, депутати Івано-Франківської міської ради та ветерани прикарпатського футболу, зокрема   Ярослав Думанський, Ігор та Миколи Юрченки, Володимир Мельниченко,  Мирослав Ступар.
У вітальних словах, із яким звернулись представники організаційного комітету турніру, пролунали  численні побажання юним футболістам, в тому  числі не тільки  здобуття перемоги у даному турнірі, але й досягненні завітної мети, гартування та здобуття спортивних навичок, що допоможуть не тільки у футболі, але й у житті.
Під звук Державного Гімну України, капітани команд,  урочисто підняли жовто-синій прапор над стадіоном «Наука».
Як повідомляла «Фіртка»,  VIII традиційний міжнародний дитячий футбольний турнір пам'яті Заслуженого тренера Української РСР Петра Савчука проходитиме в Івано-Франківську,  з 31 травня по 2 червня 2019 р.
В турнірі беруть участь 31 дитяча футбольна команда клубів та спортивних шкіл України та Польщі.  Цьогорічні змагання на турнірі  проводяться у трьох вікових категоріях – 2006. 2007 та 2008 років народження. В перші два дні, 31 травня та 1 червня, усі команди гратимуть у груповому турнірі, за результатами яких визначать команди, що поведуть боротьбу за головні призи на турнірі.
 Відзначимо, що команди 2006 року народження свої матчі проводять на МЦС «Рух», а команди  2007 та 2008 років народження на стадіоні «Наука»
Фінальні матчі турніру відбудуться, 2 червня, у неділю. По їх завершенню відбудеться нагородження переможців, призерів та лауреатів традиційного Футбольного дитячого турніру.
http://firtka.if.ua/blog/view/v-ivano-frankivsku-vziav-start-mizhnarodnii-ditiachii-futbolnii-turnir-foto
В Івано-Франківську взяв старт міжнародний дитячий футбольний турнір В Івано-Франківську взяв старт міжнародний дитячий футбольний турнір Reviewed by Мар'яна on червня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.