Небайдужих закликають допомогти прикарпатцю, який виховує трьох дітей

Тепер так виглядає душова кімната у батька з трьома синами. Діти мають воду, душ та туалет.
Зробили так, як планувалося, пів коридору перемурували під душову, вхід зробили з іншої сторони. Про це повідомили благодійники організації "Час добра та милосердя".
"Дякуємо усім Вам за таку допомогу для цієї родини, адже якби не Ви, то не було б стільки радості та добра для цієї сім'ї. Залишається ще вставити вхідні двері та довести до ладу іншу половину коридору (одне вікно замурувати, а інше замінити, стіну оббити вагонкою, підлогу докласти плиткою) Коштів, на цю родину, щоб доробити ремонт, немає, тож просимо допомогти нам завершити почате", - звертаються волонтери.
Необхідна сума, включаючи роботу майстрів, вікно та вхідні двері - 15 тис. грн.
Волонтери просять небайдужих допомогти.
Рахунок - 26005052549009 МФО- 336677 EGRPOU - 42732425 Карта ключ приват банк - 5169 3305 1633 7117 (Кушніренко Валерія )БО "Час добра та милосердя" - карта фонду. Необхідно вказати позначаку для "три сини".

http://firtka.if.ua/blog/view/nebaiduzhikh-zaklikaiut-dopomogti-prikarpattsiu-iakii-vikhovuie-trokh-ditei-foto-rekviziti
Небайдужих закликають допомогти прикарпатцю, який виховує трьох дітей Небайдужих закликають допомогти прикарпатцю, який виховує трьох дітей Reviewed by Мар'яна on червня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.