Найпопулярніший сніданок, від якого варто відмовитися

Всі знають, що сніданок - найголовніший прийом їжі. Проте, не всі знають, яким повинен бути здоровий сніданок.








Вчені довели, що здоровий сніданок щоранку практично позбавляє людину від ризику захворіти на цукровий діабет. Щоб не нашкодити своєму організму, до свого раціону потрібно ставитися з повагою.

Науковці вважають, що регулярне вживання омлету або яєчні, а також інших страв з підвищеним вмістом холестерину провокує появу проблем з серцем і судинами.

В процесі дослідження, було доведено, що люди, які щодня вживають 30мг холестерину, ризикують зіткнутися з патологіями серцево-судинної системи. Такий ризик становить 17%, а ймовірність ранньої смерті зростає на 18%.

Для прикладу, одне куряче яйце містить 186 мг холестерину. Навіть якщо з'їдати до чотирьох яєць на тиждень, ризик розвитку патологій все одно буде збільшений на 6%. Проте, експерти не рекомендують повністю виключати з раціону яйця, адже вони містять корисні вітаміни і мікроелементи: залізо, холін, вітамін Д. Жовтки корисні для здоров'я очей, адже знижують ймовірність появи катаракти.

Людям які їдять яєчню, вчені рекомендують замінити цю страву на відварювання яєць або готувати її на оливковій олії. Та вживати яєчню з овочами та листям салату, а не з сосисками та іншими надзвичайно шкідливими для організму продуктами.


Найпопулярніший сніданок, від якого варто відмовитися Найпопулярніший сніданок, від якого варто відмовитися Reviewed by Мар'яна on червня 04, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.