Пінна вечірка та кольорова акція: в Івано-Франківську стартує третій сезон «Квадрату Курбаса»

У неділю, 9 червня в Івано-Франківську стартує третій сезон мистецького простору «Квадрат Курбаса».
Традиційно головним організатором заходу стане "ГОСТ Бар", однак тепер будь-який заклад в Івано-Франківську може долучитися та стати партнером проекту, аби створити унікальний мистецький та розважальний простір у серці Івано-Франківська.
Організатори заходу планують долучити не тільки артистів, але і спортсменів, спікерів, тренерів, громадські організації.
"Ініціатором цього заходу здебільшого є самі люди. Тому що багато наших гостей заходять та запитують коли уже буде Квадрат, бо нема де відпочивати. Тут буде цікаво сім'ям, оскільки передбачені дитячі локації. Проте ми завжди знаходимось у стані експерименту. Інколи буває таке, що в той же день заходу до нас підходять окремі артисти і кажуть, що хочуть у нас виступити. Тому чіткої стратегії проведення немає. Я рада, що Франківськ у нас креативне місто, яке може запропонувати багато чого цікавого", - відзначила співорганізатор Анна Гойсан.
За її словами, на відкриття підготували сюрприз, тому закликають іванофранківців прийти на 17 годину без запізнень.
"Всі вже зачекалися літа, тому ми обрали таку тему цьогоріч. І у Квадраті Курбаса ми відпочиватимемо по-літньому. Ми будемо уявляти, що ми на Ібіці. Основна ціль - відпочити так, наче ми на морі, але у місті", - зазначила співорганізатор.
Усі плани наразі не відкривають, проте для відвідувачів підготували кольорову акцію та пінну вечірку.
Заходи відбуватимуться щонеділі, за умови сприятливої погоди.
Пінна вечірка та кольорова акція: в Івано-Франківську стартує третій сезон «Квадрату Курбаса» Пінна вечірка та кольорова акція: в Івано-Франківську стартує третій сезон «Квадрату Курбаса» Reviewed by Мар'яна on червня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.