Помер член виконавчого комітету Надвірнянської міської ради

31 травня зупинилось серце Мушака Богдана Григоровича – голови Ради старійшин, члена виконавчого комітету Надвірнянської міської ради та громадського діяча.
Про це повідомили у Надвірнянській міській раді.
Богдан Григорович був активним учасником багатьох доленосних подій, які відбувались на теренах міста і завжди стояв на захисті інтересів надвірнянців.
У житті був веселим, життєрадісним, відрізнявся мудрістю, високою працелюбністю та стійкими принципами життя, віддано служив на благо надвірнянської громади.
Міський голова Зіновій Андрійович, виконавчий комітет, депутатський корпус та колектив Надвірнянської міської ради висловили свої щирі співчуття родині з приводу великої втрати – смерті люблячого чоловіка, батька і дідуся Богдана Григоровича. 
"Неможливо відшукати слів розради, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе. Світла пам’ять про Богдана Григоровича назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам’ять!", - йдеться у дописі.

http://firtka.if.ua/blog/view/pomer-chlen-vikonavchogo-komitetu-nadvirnianskoyi-miskoyi-radi
Помер член виконавчого комітету Надвірнянської міської ради Помер член виконавчого комітету Надвірнянської міської ради Reviewed by Мар'яна on червня 01, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.