Франківські депутати просять центральну владу виділити додаткові кошти на закупівлю інсуліну

Депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до Кабінету Міністрів та Верховної ради  із проханням виділити з державного бюджету додаткові кошти на закупівлю інсуліну для людей з цукровим діабетом.
Відповідне звернення прийнято сьогодні на сесії міської ради.
Згідно зі зверненням, міськрада має на забезпечення інсулінозалежних людей тільки 5 мільйонів 200 тисяч грн, що складає 55% від потреби - а це майже 9,5 мільйонів. Так наразі міська рада заборгувала аптечним пунктам 846 тисяч гривень.
"Така ситуація веде до створення соціальної напруги у місті. Міський бюджет не має додаткових коштів, які б могли виділити на закупівлю інсуліну. Власники аптечних пунктів вже незадоволені ситуацією із заборгованістю. Тому просимо і наполягаємо виділити з державного бюджету додаткові кошти на придбання інсуліну для людей, що мають життєву необхідність у його застосуванні", - йдеться зверненні.
Депутати підтримали дане звернення.

http://firtka.if.ua/blog/view/frankivski-deputati-prosiat-tsentralnu-vladu-vidiliti-dodatkovi-koshti-na-zakupivliu-insulinu
Франківські депутати просять центральну владу виділити додаткові кошти на закупівлю інсуліну Франківські депутати просять центральну владу виділити додаткові кошти на закупівлю інсуліну Reviewed by Мар'яна on червня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.