ЦВК зареєструвала перших кандидатів у народні депутати на Прикарпатті

У четвер, 6 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії.
Комісія зареєструвала ще 8 кандидатів у нардепи в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року, інформує  ЦВК.
Двоє з кандидатів - на Прикарпатті.
Так, перших кандидатів мають виборчий округ № 84 з центром у місті Тисмениця - прикарпатський спортсмен, директор департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України Роман Вірастюк та виборчий округ № 86 з центром у місті Долина – голова Долинської районної ради Іван Данилів.
Загалом, станом на 6 червня Комісія зареєструвала 43 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування. 
Нагадаємо, в ЗМІ також циркулюють чутки про те, що до Верховної Ради 8-го скликання по 83-му виборчому округу, тобто Івано-Франківську, планує балотуватись чинний народний депутат Олександр Шевченко.
Про свої наміри боротись за мандат від ВО "Свобода" нещодавно заявила і секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук, яка вже «фальстартанула», не дочекавшись реєстрації та дозволу на проведення передвиборчої агітації, розмістивши агітаційні бігборди.
ЦВК зареєструвала перших кандидатів у народні депутати на Прикарпатті ЦВК зареєструвала перших кандидатів у народні депутати на Прикарпатті Reviewed by Мар'яна on червня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.