У Калуші продовжили термін подачі проектів Бюджету участі

У Калуші комісія з питань Бюджету участі продовжила термін подачі проектів до 10 червня. Попередньо строки подання проектів було встановлено до 31 травня.
Про це повідомляє офіційний сайт Калуської міськради, повідомляє Калуш ФМ.
На 31 травня було подано 15 проектів: 8 великих і 7 малих. Проте більшість з них подали 29-31 травня на паперових носіях. Тому комісія з питань Бюджету участі прийняла рішення про продовження строку подання проектів до 10 червня.
У зв’язку з цим жителям міста нагадують, що кожен мешканець Калуша має можливість розробити та подати 1 проект (або малий, або великий).  Малі проекти – до 250 тис.  грн, великі проекти – від 250 тис. грн до 500 тис. грн.
Подання проектів та голосування за них можуть здійснювати дієздатні громадяни України, яким на момент подання проектів або голосування виповнилось 16 років, що зареєстровані та проживають на території Калуша.
При поданні проекту необхідно також  подати список з підписами 20 осіб, які його підтримують.
На головній сторінці офіційного веб-сайту міської ради, працює електронна система «Громадський проект», на яку також можна зайти за посиланням: https://kalush-budget.e-dem.in.ua/#/. Вона дає змогу подати проекти в електронному вигляді, не залишаючи домівки, або скачати бланки для подання проектів у паперовому вигляді.
Комісія подані проекти оцінюватиме до 27 червня.
Інформаційна кампанія для ознайомлення жителів міста з проектами проводитиметься з 1 липня до 30 серпня.
Голосування за проекти триватиме з 2 до 22 вересня. Оголосити проекти-переможці планують до 15 жовтня.

http://firtka.if.ua/blog/view/u-kalushi-prodovzhili-termin-podachi-proektiv-biudzhetu-uchasti
У Калуші продовжили термін подачі проектів Бюджету участі У Калуші продовжили термін подачі проектів Бюджету участі Reviewed by Мар'яна on червня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.