Міжнародні змагання: в Івано-Франківську визначили найсильнішого чоловіка та жінку

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська на своїй сторінці у соцмережі.
Вчора на Вічевому майдані змагалися найсильніші богатирі з України та Європи.
"Спортивна подія в Івано-Франківську: саме наше місто приймає 1-й етап Кубку Європи з богатирського багатоборства. Дякую Володимиру Пиндусу, що зібрав усіх спортсменів саме тут. За звання найкращого позмагались 13 чоловіків і 4 жінки. Карта турніру охоплює Україну, Румунію, Словаччину, Молдову, Казахстан. Найсильнішим чоловіком турніру став 9-разовий чемпіон України з богатирського багатоборства Костянтин Ільїн. Переможниця серед жінок - румунка Адріана Джаману, найсильніша жінка Європи 2018 року", - йдеться у дописі.
Нагадаємо, Цьогоріч у змаганнях взяли участь чотири учасниці - дві з України та дві із-за кордону. Зокрема найсильніша жінка Румунії та найсильніша жінка Європи Адріана Жеману та Дарина Нестерова - Найсильніша жінка Казахстану. Наші дві чемпіонки: чемпіонка України Анна Кашперська з Києва та переможниця кубку України Анна Романаускене з Харкова.
Міжнародні змагання: в Івано-Франківську визначили найсильнішого чоловіка та жінку Міжнародні змагання: в Івано-Франківську визначили найсильнішого чоловіка та жінку Reviewed by Мар'яна on червня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.