Нема газу чи розкопані мережі: франківці зможуть звертатися в оперативну службу онлайн

В Івано-Франківську модернізували онлайн портал 15-80. Він призначений для швидкого реагування міських служб та комунальних підприємств на звернення мешканців.
Його особливості можна побачити на слайдах. А тепер є кілька ідей, аби зробити його ще зручнішим для мешканців. Про це на власній сторінці у мережі повідомляє мер Марцінків.
"По-перше, треба група у Viber, щоб люди адресно отримували актуальні для них повідомлення, ну і щоб зворотний зв'язок був", - пише мер.
По-друге, оцей портал не повинен існувати для "галочки", для кількох чиновників, які в тому тямлять. Це має бути доступний інструмент для всіх! В першу чергу, для моїх заступників, які в режимі онлайн вирішували б проблеми громади, не відкладаючи все "на завтра".
"По-третє, треба інтерактивну карту! Як то? Кожне звернення, що приходить на службу наноситься на локацію. От наприклад, поламався ліфт на Симоненка - занесли на карту. Причому, якщо 10 раз ламався, то позначаємо кількість! Тоді кожному видно, де є проблема і її масштаб. Усі заявки сортуємо за розділами, щоб було доступно для людей. Бо всі ті повідомлення на 15-80 не мають пропадати по архівах, а працювати на вирішення проблем в режимі реального часу", - додає він.
Нема газу чи розкопані мережі: франківці зможуть звертатися в оперативну службу онлайн Нема газу чи розкопані мережі: франківці зможуть звертатися в оперативну службу онлайн Reviewed by Мар'яна on червня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.