Рятувальники серед ночі шукали двох чоловіків, які заблукали під час відпочинку на Калущині

Вчора, 30 червня, двоє чоловіків пішли до с. Грабівка на Калущині до магазину по продукти і не повернулись до місця розташування наметів. 
Про це  повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.
Так, 1 липня, о 00.20 год до ОКЦ УДСНС в області надійшло повідомлення про те, що під час відпочинку групи людей 3 чоловіків, 2 жінки та 1 дитини в лісовому масиві “Чорний ліс” біля озер поблизу с. Грабівка Калуського р-ну. Двоє чоловіків пішли до с. Грабівка до магазину по продукти і не повернулись до місця розташування наметів. Зв’язок по мобільному телефону з 31-річним та 21-річним чоловіками відсутній. 
О 02.40 до місця події для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників Івано-Франківського ПРВ (5 чол. 1 тех.). Рятувальниками обстежено автомобільну дорогу та прилеглу територію від с. Ценжів до с. Грабівка.
О 05.45 керівником проведення пошуково-рятувальних робіт встановлено, що потерпілі вишли на зв’язок та допомоги рятувальників не потребують.

http://firtka.if.ua/blog/view/riatuvalniki-sered-nochi-shukali-dvokh-cholovikiv-iaki-zablukali-pid-chas-vidpochinku-na-kalushchini
Рятувальники серед ночі шукали двох чоловіків, які заблукали під час відпочинку на Калущині Рятувальники серед ночі шукали двох чоловіків, які заблукали під час відпочинку на Калущині Reviewed by Мар'яна on червня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.