Журналістка Оксана Кваснишин розпочала четвертий курс хіміотерапії та потребує допомоги

Оксана Кваснишин уже не перший рік бореться з раком. Кілька місяців тому вона завершила збір коштів на лікування з надією, що наступила ремісія. Але тепер лікування довелося продовжити.
Попередньо планується шість курсів хіміотерапії з інтервалом три тижні. У понеділок, 17 червня, Оксана Кваснишин розпочала четвертий курс, пише  Репортер.
«Четверта хімія розпочата. Її могло і не бути – аналізи були недуже (низький гемоглобін і тромбоцити). Проте Бог добрий, аналізи в нормі і ми капаємося, – написав у Facebook чоловік Оксани Володимир Говера. – Дякуємо всім, хто поруч з нами, хто допомагає у цій боротьбі. Дякуємо за гроші та молитви!  В нас попереду ще дві хімії та обстеження – тому ми змушені ще просити про допомогу та продовжити збір коштів».
Реквізити для допомоги:
  • гривнева картка “Приватбанку” 5168 7427 0030 5794 (Говера Володимир Антонович) – чоловік Оксани Кваснишин
  • Переказ – Western Union або MoneyGram – Volodymyr Govera, Austria, Vienna (будь ласка, після переказу коштів напишіть номер і суму переказу та ім’я відправника) Vova Govera
Онлайн сервіси для збору коштів:
  •  https://www.gofundme.com/OksanaKvasnyshyn (Знімає з отримувача 3%)
  • https://www.youcaring.com/oksanakvasnyshyn (Знімає з отримувача 3%)
  • PayPal okrasulya28@gmail.com – Oksana Krasulya (з позначкою «на лікування Оксани Кваснишин»)
Журналістка Оксана Кваснишин розпочала четвертий курс хіміотерапії та потребує допомоги Журналістка Оксана Кваснишин розпочала четвертий курс хіміотерапії та потребує допомоги Reviewed by Мар'яна on червня 17, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.