До двох сіл Косівщини частково відсутній під’їзд через обвал і просідання мосту

Вчора, 25 червня, на ПЗЧ ДПРЧ-14 м. Косів УДСНС в області поступило повідомлення від сільського голови с. Люча Косівського району.
Він повідомив про те, що внаслідок інтенсивних опадів, які спостерігалися 23 та 24 червня на території Косівського району, відбулося підняття рівня води в місцевому потічку Рушір, який впадає в р. Лючка у вищезазначеному населеному пункті, в результаті чого відбулося просідання та часткове обвалення автомобільного мосту через місцевий потічок Рушір в с. Люча на автодорозі місцевого значення. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.
В зв’язку з цим частково відсутній під’їзд до с. Космач (кількість населення 6054) та присілка Люча-Рушір (кількість населення 1360), об’їзд є через с. Прокурава (близько 35 км.).
Органами місцевого самоврядування вживаються заходи з відновлення автомобільного сполучення з населеними пунктами. На місці події працювала МОГ Косівського РВ У ДСНС в області.

http://firtka.if.ua/blog/view/do-dvokh-sil-kosivshchini-chastkovo-vidsutnii-pidyizd-cherez-obval-i-prosidannia-mostu
До двох сіл Косівщини частково відсутній під’їзд через обвал і просідання мосту До двох сіл Косівщини частково відсутній під’їзд через обвал і просідання мосту Reviewed by Мар'яна on червня 25, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.