У Франківську житловий фонд готують до зими

Про підготовку житлового фонду міста до осінньо-зимового періоду йшлося сьогодні на оперативній нараді у міського голови.
За словами директор КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія Мирона Джуса компанія обслуговує 650 будинків, у 500 з яких централізоване опалення.
Наращі виконано ремонти дахів 3-х будинків, встановлено металопластикові вікна у 10 будинках та ще планується у 12-ти.
На сьогодні у багатоквартирних будинках тривають гідравлічні випробування. Крім того в МІУКу нагадують мешканцям, що радіатори та батареї є приватною власністю і тому за їхній стан відповідальні самі мешканці.
Представник КП «Дирекція замовника» зазначив, що у них на обслуговуванні знаходиться 55 будинків у 37 з яких централізоване опалення.
У 30 будинках уже замінили металеві труби на екопласт, а в 7 будинках співвласники не дають згоди на заміну на умовах співфінансування.
Загалом теплоносій подається у 20 будинків від Теплокомуненерно, у 17 від СТЕКу. У 13 будинках були протікання покрівель, у 8 з низ уже завершені ремонтні роботи.
Для посипкии прибудинкових територій підприємству необхідно заготовити 20 тон суміші та відновити ящики для її зберігання.

http://firtka.if.ua/blog/view/u-frankivsku-zhitlovii-fond-gotuiut-do-zimi
У Франківську житловий фонд готують до зими У Франківську житловий фонд готують до зими Reviewed by Мар'яна on липня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.