Франківські науковці представлять свою роботу на Європейському Респіраторному Конгресі

В 2019 році фінський фармацевтичний концерн "Оріон Корпорейшн" оголосив в Україні конкурс для молодих спеціалістів у віці до 40 років на здобуття гранту на участь у щорічному конгресі Європейського Респіраторного Товариства.
Серед цьогорічних переможців молоді науковці ІФНМУ, інформує  на прес-служба ВНЗ.
Європейське респіраторне товариство (ERS) налічує більш як 10 тисяч членів у всьому світі, а щорічна відвідуваність конгресу давно перетнула позначку 20 тисяч.
Для того, щоб теза роботи була опублікована на конгресі, вона повинна пройти довгий шлях рецензування незалежними експертами, і після цього її допускають до друку в Європейському Респіраторному Журналі. Найкращі роботи отримують різні гранти як від власне організаторів з’їзду, так і від різних фармацевтичних фірм, що представлені на конгресі.
Роботи франківських науковців-пульмонологів під керівництвом професора Миколи Островського були відібрані для публікації в матеріалах конгресу.
Одна з робіт під назвою «Side effects of inhaled budesonide through different types of inhalers» виграла грант концерну «Оріон Корпорейшн» і буде представлена на цьогорічному конгресі, що відбудеться в столиці Іспанії Мадриді з 28 вересня по 2 жовтня 2019 року.
Наукову розробку будуть представляти доцент Олександр Варунків та студентка медичного факультету Ксенія Островська.
Франківські науковці представлять свою роботу на Європейському Респіраторному Конгресі Франківські науковці представлять свою роботу на Європейському Респіраторному Конгресі Reviewed by Мар'яна on липня 03, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.