Привітна до малечі: у Франківську ремонтують дитячу лікарню

У міській дитячій клінічній лікарні на вулиці Чорновола завершують капітальні ремонти у інфекційному відділенні для найменших діток та хол закладу.
За останні два роки, у закладі замінили всі вікна, відремонтували соматичне відідлення, їдальню та весь третій поверх, повідомляють на  сайті міського голови.
Тепер облаштовують відділення для дітей від 1 місяця до 1 року. Всі палати матимуть свій санвузол та пеленальний столик. Крім того, кабінет старшої медсестри перенесли і переоблаштували це приміщення у зручну двохмісну палату. Також замовили нові меблі.
Оскільки це дитяча лікарня, то її зроблять максимально комфортною для дітей. Палата розфарбують у різні кольори, а також на стінах з’являться якраві малюнки. Щоб діткам було цікаво і вони не боятися лікарів. 
“Раніше, хто пам’ятає, ти заходив в цю лікарню і так трохи депресувати починав. Зараз же заклад ремонтується – тут відбуваються важливі зміни. Ми визначили медицину, зокрема дитячу, пріоритетною для міста. Адже маленькі франківці – це майбутнє нашого міста. Й важливо, щоб їхнє лікування відбувалося у комфортних умовах та з сучасним обладнанням”, – підсумував Руслан Марцінків.
http://firtka.if.ua/blog/view/privitna-do-malechi-u-frankivsku-remontuiut-ditiachu-likarniu-foto
Привітна до малечі: у Франківську ремонтують дитячу лікарню Привітна до малечі: у Франківську ремонтують дитячу лікарню Reviewed by Мар'яна on липня 22, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.