На Прикарпатті визначили, хто проводитиме реабілітацію учасників АТО

В Івано-Франківській облраді відбулося засідання конкурсної комісії з розгляду проектів соціально-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції.
Пріоритетами конкурсу є підтримка учасників АТО/ООС та членів їх сімей, створення умов психологічної реабілітації шляхом фізичної терапії, творчих занять (групова та індивідуальна робота), залучення фахівців з психологічною освітою для реабілітації учасників АТО та членів їх сімей, проведення заходів, спрямованих на підтримку та соціальну інтеграцію учасників АТО/ООС та членів їх сімей, інформує сайт облради.
Передбачено співфінансування проекту (програми) в розмірі не менш як 25% загального обсягу фінансування зі сторони учасника. Внесок для реалізації проекту (програми) може здійснюватися учасником у формі матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду тощо.
За рішенням конкурсної комісії переможцями конкурсу проектів визначено громадські організації “Благодійний фонд “Франківський опір” і Центр для учасників АТО та їхніх сімей “Бандерівський схрон”.
На Прикарпатті визначили, хто проводитиме реабілітацію учасників АТО На Прикарпатті визначили, хто проводитиме реабілітацію учасників АТО Reviewed by Мар'яна on липня 03, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.