Найпоширеніші порушення на Прикарпатті: видача бюлетенів без паспортів та уточнення протоколів

Сьогодні, 22 липня, керівництво поліції Івано-Франківської області разом з представниками ГО "ОПОРА" провели брифінг за підсумками парламентських виборів.
Процес голосування та підрахунку голосів на Прикарпатті пройшов без серйозних порушень, які могли би суттєво вплинути на результат виборів.
Найпоширенішим порушенням під час голосування була видача бюлетенів без паспортів.
Щодо процедури виборчих комісій на окружні, станом на 11.00 22 липня зафіксовано 5 порушень порушення процедури уточнення протоколів - в ОВК №84 виявлено три випадки порушення процедури уточнення протоколів - члени ДВК уточнювали протоколи у приміщенні ОВК, в той час, як уточнення повинне відбуватися у приміщенні ДВК.
Аналогічні порушення процедури уточнення протоколів зафіксовано також у ОВК №88 (Коломия) та ОВK №89 (Снятин).
«Протягом дня, а також ночі до поліції надійшло 31 повідомлення про порушення виборчого процесу. Дві інформації внесено до реєстру досудових розслідувань. В Івано-Франківську члени комісії завчасно заповнили бланки. За даним фактом проводиться розслідування та допити», - розповів начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Голубош.
Порівняно з 2014 роком явка на виборах майже однакова.

http://firtka.if.ua/blog/view/naiposhirenishi-porushennia-na-prikarpatti-vidacha-biuleteniv-bez-pasportiv-ta-utochnennia-protokoliv
Найпоширеніші порушення на Прикарпатті: видача бюлетенів без паспортів та уточнення протоколів Найпоширеніші порушення на Прикарпатті: видача бюлетенів без паспортів та уточнення протоколів Reviewed by Мар'яна on липня 22, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.