Діамантова мікродермабразія - безпечна процедура влітку: лікар-косметолог Труш Марина Василівна

Літо - це час, коли наша шкіра потребує особливого догляду. Однак, не всі косметологічні процедури (пілінги, відбілювання, лазерне шліфування) безпечно робити саме влітку, адже вони травмують шкіру, і потребують ретельного догляду після них. Лікар косметолог "Амбулаторії сімейної медицини" - Труш Марина Василівна, розповіла нам, про найбільш безпечну процедуру краси, мікродермабразію, яку можна робити незважаючи на пори року.






Мікродермабразія (мікрошліфовка шкіри) – це одна з найбільш безпечних і ефективних антивікових косметичних процедур, яка являє собою механічний пілінг або мікрошліфовку шкіри. Природа наділила шкірні покриви здатністю до оновлення. Верхні клітини епідермісу відмирають, а нові утворюються. Та з віком відновлення шкіри проходить повільніше, створюючи той самий рельєф «дорослості». Одним з найефективніших способів усунення "дорослості" є діамантова мікродермабразія.

Процедура виконується спеціальним інстурментом, який має напилення діамантової стружки, або дрібних абразивів, та усуває зайвий епедерміс не травмуючи основний шар шкіри.

Діамантова мікродермабразія має безліч переваг: розгладжує дрібні зморшки, допомагає вирівняти текстуру і тон шкіри, робить менш помітними рубці, звужує пори й зменшує вікову пігментацію шкіри.

Також, сприяє проникненню в глибокі шари шкіри активних речовин, які знаходяться в доглядових засобах, та стимулює виробленню колагену, від якого залежить молодість і пружність шкіри.

За допомогою мікродермабразії можна досягти вражаючих результатів омолодження шкіри. Рекомендовано пройти курс процедур. Їхня кількість і інтервал між ними, залежать від типу і стану шкіри. У більшості випадків потрібно 4-6 сеансів з інтервалом 10-14 днів, але видимий результат з’являється вже після першого сеансу: шкіра підтягується, вирівнюється тон, та стає більш здоровою.

Процедура рекомендована в основному для всіх типів шкіри. Виконується на здорову шкіру, триває протягом 30-40 хвилин.

Після маніпуляції, в більшості випадків на обличчі немає жодних ознак втручання. Інколи може спостерігатися незначне почервоніння, яке швидко минає. Дану процедуру можна виконувати в будь-який зручний для Вас час.
Діамантова мікродермабразія - безпечна процедура влітку: лікар-косметолог Труш Марина Василівна Діамантова мікродермабразія - безпечна процедура влітку: лікар-косметолог Труш Марина Василівна Reviewed by Мар'яна on липня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.