Калуське міське телебачення має нового директора

Ольга Ткач – директор Калуського міського телебачення.
На початку року депутати міської ради звільнили з посади директора Калуського міського телебачення Ігоря Пробоїва у зв’язку з тим, що він пішов працювати заступником сільського голови Новицької об’єднаної територіальної громади, інформує Нафтохімік.Калуш.
Відтак виконувачем обов’язків директора міського телебачення був призначений режисер кабельного мовлення КМТ Євгеній Білих, а 27 червня на сесії міської ради депутати проголосували за обрання директором Ольги Ткач, яка є членом Спілки журналістів України, 20 років працює в цій сфері, з них 17 – на посаді головного редактора ТРО «Незалежність».
"Від колективу міського телебачення надійшло звернення з пропозицією призначити Ольгу Ткач на цю посаду, – пояснив міський голова Ігор Матвійчук. – Депутати з відповідних комісій заперечень не мали, тому я подаю цю кандидатуру на затвердження".
Ольга Ткач поділилася з депутатами думками щодо майбутнього міського телебачення та своїм баченням його розвитку. Відтак більшість депутатів підтримала її кандидатуру.
До слова, Ольга Ткач є дружиною депутата Калуської міської ради Олега Нижника.
Калуське міське телебачення має нового директора Калуське міське телебачення має нового директора Reviewed by Мар'яна on липня 02, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.