Втягували в проституцію: на Прикарпатті судитимуть трьох сутенерів

Слідчими Слідчого управлінням ГУНП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва прокуратури області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно трьох жителів Івано-Франківська, які в складі організованої групи займалися сутенерством на території Прикарпаття.
Правоохоронцями встановлено, що з  2018 та впродовж  2019 років організована група до складу, якої входило двоє жінок та чоловік, жителі обласного центру займались сутенерством на території області. Систематично втягували в проституцію осіб жіночої статі, організовували та контролювали їх діяльність з надання послуг сексуального характеру, отримували та розприділяли прибутки, орендували житло для проживання жінок.
Наразі, учасників злочинного угрупування затримано. Судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з визначенням застави. За скоєння вищевказаних злочинів підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.
Втягували в проституцію: на Прикарпатті судитимуть трьох сутенерів Втягували в проституцію: на Прикарпатті судитимуть трьох сутенерів Reviewed by Мар'яна on липня 30, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.