За сім місяців платники Прикарпаття спрямували для розвитку української армії майже 205 мільйонів гривень

За січень-липень 2019 року платники податків перерахували до Держбюджету 204 млн 184 тисячі гривень військового збору. Цьогорічні надходження на обороноздатність армії перевищили минулорічні на 14,3 відсотка.
Про це повідомили в головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.
Нагадаємо, платниками військового збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти. Ставка військового збору становить 1,5% від об’єкта оподаткування. До об’єкта оподаткування військовим збором, окрім заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються чи виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, відносяться і ряд інших.
Зокрема – орендна плата, виграші в державній або недержавній грошовій лотереї, купівля-продаж рухомого і нерухомого майна, виплата дивідендів, переоформлення спадщини тощо.
За сім місяців платники Прикарпаття спрямували для розвитку української армії майже 205 мільйонів гривень За сім місяців платники Прикарпаття спрямували для розвитку української армії майже 205 мільйонів гривень Reviewed by Мар'яна on серпня 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.