З початку року понад 400 прикарпатців підписали контракт із ЗСУ

Про це сьогодні на брифінгу повідомив виконуючий обов'язки заступника військового комісара з морально-психологічного забезпечення Юрій Мухін.
"З початку 2019 року на посади рядового та сержантського складу у ЗСУ підписали контракт 411 осіб, відібраних військовими комісаріатами області", - зауважив Юрій Мухін.
Так, у військову частину у Коломиї відібрано 127 прикарпатських контрактників, у Мукачеве - 33, у Володимир Волинський - 25, у Яворів - 17, 9 у Тернопіль - 9 і 28 в ДШВ.
У військкоматі відзначають, що 30% резервістів, які проходять збори, виявляють бажання продовжити службу за контрактом.
"Більше 30% з-поміж резервістів, які пройшли збори у 2019 році вже підписали контракт на службу у військовому резерві у підрозділах  Івано-Франківської області", - додав військовий.
Також у військкоматі закликають вступати на службу у 10-ту окрему гірсько-штурмову бригаду ЗСУ.
"Хочу заохотити громадян щоб долучалися до проходження служби за контрактом у 10-й гірсько-штурмовій бригаді. Бригада змінюється, умови покращуються, техніка осучаснюється," - відзначив військовий комісар області Юрій Верановський.
http://firtka.if.ua/blog/view/z-pochatku-roku-ponad-400-prikarpattsiv-pidpisali-kontrakt-iz-zsu
З початку року понад 400 прикарпатців підписали контракт із ЗСУ З початку року понад 400 прикарпатців підписали контракт із ЗСУ Reviewed by Мар'яна on серпня 16, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.