Моторошна ДТП на Долинщині: прокуратура обіцяє тримати розслідування на контролі

Прокуратура обіцяє тримати на контролі розслідування моторошної ДТП на Долинщині, яка забрала життя молодої жінки та їх двох діток.
Про це під час пресконференції розповів прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк.
"Кожного два місяці ми будемо ставити питання про продовження запобіжного заходу. Ми робимо все, що потрібно у цьому кримінальному провадженні. Визначилися із підозрою, обрали запобіжний захід. Призначено ряд експертиз", - запевнив Стратюк.
Нагадаємо, у середу, 10 липня, приблизно о 21.20 год, на ділянці автодороги Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига», що в с. Княжолука Долинського району, відбулося зіткнення автомобіля марки «Ford Focus» та зустрічного автомобіля марки «Kia Sportage». Унаслідок ДТП двоє малолітніх пасажирів (3 та 5 років) автомобіля «Ford Focus» від отриманих травм померли в Долинській ЦРЛ. Жінка отримала важкі травми і її не могли транспортувати до обласного центру Прикарпаття.
Водій автомобіля марки «Kia Sportage», який у момент скоєння ДТП, згідно з висновком експертизи, перебував у стані алкогольного сп’яніння, затриманий у порядку статті 208 КПК України. Попередньо встановлено, що за кермом був депутат сільської ради Боргдан Проців, якого у Франківську в залі суду взяли під варту.
Через 10 днів у лікарні померла також, жінка, яка отримала важкі травми в аварії. Її поховали поруч із дітьми.
Моторошна ДТП на Долинщині: прокуратура обіцяє тримати розслідування на контролі Моторошна ДТП на Долинщині: прокуратура обіцяє тримати розслідування на контролі Reviewed by Мар'яна on серпня 07, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.