В Івано-Франківську пройде міні-фестиваль електронної музики

В Івано-Франківську відбудеться міні-фестиваль електронної музики на території КП «Простір Інноваційних Креацій «Палац».
На території колишнього палацу Потоцьких відбудеться фестиваль «СKLAD- 2019».  Триватиме він 25-26 серпня з 18:00 до 02:00.
"«CKLAD-2019» - справжнє музично-танцювальне свято, на якому ти матимеш змогу відпочити і душею, і тілом, знайдеш нових друзів, відірвешся під мега-круту музику, а можливо й відкриєш для себе щось новеньке", - розповідають організатори.
Вперше в нашому місті виступатиме, молодий і супер-потужний- TRICKY NICKI. Його кліпи набирають мільйони переглядів. Треки Tricky Nicki прослухали 2 мільйони разів на Apple music і Sound Cloud  Він залетів у всі американські ТОП ЧАРТИ.
На фестиваль завітають STAGE ROCKERS - електронний дует, що складається з двох саунд-продюсерів. Є яскравими представниками музичної сцени України.  Також буде виступати FORCEGNG! На своїх виступах хлопець завжди викладається на повну і залишає незабутню атмосферу.
Слід додати, що за порядком під час фестивалю слідкуватиме охорона та муніципальна варта. 
В Івано-Франківську пройде міні-фестиваль електронної музики В Івано-Франківську пройде міні-фестиваль електронної музики Reviewed by Мар'яна on серпня 18, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.