Діти учасників АТО відпочили на Херсонщині та Прикарпатті

Відповідно до домовленостей про співпрацю між Івано-Франківською та Херсонською облдержадміністраціями щодо обміну делегаціями учнів для відпочинку у Карпатах та на Азовському і Чорному морях 40 дітей, батьки яких є учасниками АТО та ООС, з Прикарпаття відпочивали у дитячому оздоровчому таборі імені Ю.О.Гагаріна м. Скадовська Херсонської області з 6 до 17 серпня.
Для них були організовані різноманітні гуртки, конкурси, вікторини, концерти, а також відпочинок та розваги в аквапарку «Акваторія» міста Скадовська.
В той же час 40 дітей учасників АТО та дітей пільгових категорій із Херсонської області з 6 до 17 серпня відпочивали на дитячій туристичній базі «Говерла» селища Ворохта Яремчанської міської ради.
Для дітей організовано екскурсії «Ворохта – зелена перлина Карпат: історія та сучасність», до Яремчанського музею етнографії та екології Карпатського краю, у «Візит-центр» Карпатського національного природного парку, до водоспаду Пробій, сувенірного ринку, до ТК «Буковель», екскурсію-подорож на П’ятихатки, відвідування навчально-тренувальної бази «Авангард», комплексу трамплінів, катання на канатно-крісельній дорозі, а також майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок, сходження на гору Магуру, спортивні змагання з ігрових видів спорту – волейболу, настільного тенісу.
Організував відпочинок дітей департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.
Діти учасників АТО відпочили на Херсонщині та Прикарпатті Діти учасників АТО відпочили на Херсонщині та Прикарпатті Reviewed by Мар'яна on серпня 23, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.