Оплата зменшилась втричі: франківці боргують гроші за водопостачання

Заборгованість, зросла уже до великих розмірів - за цей місяць, оплата франківців за водопостачання зменшилась втричі.
Про це повідомляється на сторінці КП "Водоекотехпром". У підприємстві розуміють, що настав період відпусток, тому не вводили абонплату за наступний місяць.
Для підприємства, недоотримання цих коштів, є дуже збитковим. Адже також потрібно своєчасно оплачувати комунальні послуги, а саме за електроенергію, без якої, просто не можливо опостачати воду у будинки, квартири. Тому, що підприємство можуть відключити, за заборгованість.
"Можливо когось зараз немає в місті, на відпочинку але є можливість оптати через Приват-онлай, зробіть це будь ласка. Просимо Вас, проявити громадянську позицію бути свідомими мешканцями нашого міста і погасити той борг, який зараз є між Вами і нашим підприємством. Ми дуже хочемо, щоб у Вас було цілодобове водопостачання, але якщо будуть виникати у нас заборгованості перед представниками Прикарпаттяобленерго, ми змушені будемо переходити на погодинну подачу води, але ми б не хотіли цього робити", - наголошують у підприємстві.
Збільшення ціни на електричну енергію, призвело до великих перевитрат підприємством, за цей рік уже на вісім міліонів. Ці витрати, не були включені в даний тариф, який сплачують франківці.
"На сьогоднішній день заборгованості перед енергетичною компанією у нас немає, ми своєчасно стараємося погасити все це, але недоотримання Ваших коштів впливає також і на саме підприємство. Це можливість більше розвивати підприємство, закупляти нове обладнання і не тільки. Зараз, усі кошти спрямовані на те, щоб не було заборгованості перед енергетичною компанією. Тому, ми ще раз просимо Вас, оплатити Вашу заборгованість перед КП «Івано-Франківськводоекотехпром»", - йдеться у повідомленні.
Оплата зменшилась втричі: франківці боргують гроші за водопостачання Оплата зменшилась втричі: франківці боргують гроші за водопостачання Reviewed by Мар'яна on серпня 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.