За добу на дорогах Прикарпаття поліцейські зупинили чотирьох нетверезих водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківщини задокументували три випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Долинському, Галицькому районах, Тлумачі.
Ще одного п’яного водія виявили працівники управління патрульної поліції області. На правопорушників складено адміністративні протоколи, пише Фіртка з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.
У селищі Вигода, що на Долинщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «УАЗ 3669», який пересувався в темну пору доби без світлових габаритів. За кермом перебував мешканець району у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,74 проміле.
Ще одного правопорушника працівники групи реагування патрульної поліції Галицького відділення поліції виявили на автодорозі державного значення Н-10 сполученням Львів-Мукачево, який рухався на скутері без номерних знаків. Чоловік керував у стані алкогольного сп’яніння.
У Тлумачі правоохоронці виявили пасажира скутера, який їхав на транспортному засобі без шолома. Поліцейські запідозрили у водія скутера ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,45 проміле алкоголю.
Ще одного правопорушника працівники управління патрульної поліції виявили у с. Хриплин. Водій автомобіля марки «АУДІ», порушив правила дорожнього руху та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. У водія були явні ознаки наркотичного сп'яніння, від проходження медогляду відмовився.
На правопорушників складені адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).
Поліція Прикарпаття вкотре звертається до водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані, адже це може призвести до непоправних наслідків.
За добу на дорогах Прикарпаття поліцейські зупинили чотирьох нетверезих водіїв За добу на дорогах Прикарпаття поліцейські зупинили чотирьох нетверезих водіїв Reviewed by Мар'яна on серпня 21, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.