На Прикарпаття їдуть відпочивати діти учасників АТО з Херсонщини

Сьогодні делегація дітей учасників АТО з Херсонщини прибуде на Івано-Франківщину, а наші маленькі краяни виїдуть на відпочинок до моря.
Відповідно до домовленостей про співпрацю між Івано-Франківською та Херсонською облдержадміністраціями щодо обміну делегаціями учнів для відпочинку у Карпатах та на Азовському і Чорному морях 40 дітей, батьки яких є учасниками АТО та ООС з Прикарпаття, будуть відпочивати з 6 до 17 серпня цього року в дитячому оздоровчому таборі імені Юрія Гагаріна у місті Скадовську Херсонської області, повідомляє  пресслужба ІФ ОДА.
Відповідно 40 дітей учасників АТО та дітей пільгових категорій із Херсонської області у цей же період відпочиватимуть на дитячій туристичній базі «Говерла» селища Ворохта Яремчанської міської ради.
Відповідальність за організацію відпочинку дітей покладено на департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.
На Прикарпаття їдуть відпочивати діти учасників АТО з Херсонщини На Прикарпаття їдуть відпочивати діти учасників АТО з Херсонщини Reviewed by Мар'яна on серпня 05, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.